2020. 09. 17

Új taggal bővült a TritonLife csoport

A TritonLife csoport (www.tritonlife.hu) legújabb tagjaként útjára indult a Magyar Beszédközpont.
Az új centrum olyan célcsoport kiszolgálására jött létre, amely érintett a különböző eredetű beszédproblémákban. Legyen szó akár gyermekkori, akár felnőttkori beszédvizsgálatról, terápiáról.

„Újabb fontos lépés a TritonLife csoport életében a legújabb központunk indulása. Célunk, hogy a fogamzástól, a várandósok gondozásán át, az új, gyönyörű életek megszületésén keresztül, az újszülött, a csecsemő-, a gyermekkor és a felnőttkor minél több egészségügyi problémájára kínáljunk hathatós és minőségi megoldást a bennünk bízó ügyfeleink számára.” – mondja Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport elnöke.

„Olyan területre kalandozunk, ahol véleményünk szerint jelenleg nem minden rászoruló kisgyermek kapja meg időben a szakmai segítséget, ami viszont a későbbi életkorban nehezen, vagy sokkal nehezebben pótolható.... Ha az érintett, és megfelelő szűrővizsgálatokon kiszűrt gyermekek megfelelő időben kerülnek szakemberhez, beszédfejlesztésük sokkal kisebb erőfeszítés árán, és sokkal rövidebb idő alatt terelhető a helyes irányba..” – teszi hozzá Dax Szabolcs, az új központ ügyvezetője.

A Magyar Beszédközpont egy korszerű logopédiai központ, melynek rendelései a Róbert Magánkórház Hegyalja út 100. alatt található budai járóbeteg egészségközpontjában érhetőek el. A központ a szolgáltatásait a Róbert Magánkórház keretein belül nyújtja.

A Magyar Beszédközpont honlapja és bővebb információ: www.beszedkozpont.hu