Koronavírus tudnivalók

A járványügyi helyzetben is töretlenül igyekszünk ellátni feladatainkat. Ehhez azonban fokozott óvintézkedéseket alkalmazunk, melyek ügyfeleink biztonságát is maximálisan védeni hivatottak. A vírusveszély miatt március 9-től visszavonásig látogatási tilalom lép életbe a Róbert Magánkórházban és szigorítások lépnek életbe valamennyi helyszínünkön.

2020.03.19-i rendkívüli közleményünket az alábbi linkre kattintva töltheti le:

Rendkívüli közlemény letöltése

A gyorsan változó körülmények miatt nehéz mindig aktuális információval szolgálnunk ügyfeleinknek. A közleményben meghatározott fókuszterületeink működését igyekszünk zavartalanul biztosítani, azonban van néhány olyan szolgáltatásunk, amely akár egyik napról a másikra is változhat. Ameddig a jogszabályi kereteknek megfelelünk, igyekszünk a legtöbb területünket működtetni, de nem tudjuk előre, hogy mikor történik újabb változás. Ezért kérjük kedves ügyfeleinket, hogy az intézményünkbe való indulás előtt mindig érdeklődjenek call centerünknél az aktualitásokról. Az éppen elérhető rendeléseinkről is call centerünk tud tájékoztatást adni a +36 1 444 5151-es telefonszámon.

Az biztos, hogy mindent megteszünk ügyfeleink egészségének megőrzése és hiánytalan kiszolgálása érdekében. Egyes rendeléseinken lehetőség van online konzultációra, amellyel célunk, hogy az ellátási folyamataink ne szakadjanak meg, ha nem muszáj.

Szolgáltatások igénybevétele 2020.05.20-tól
 • A járóbeteg ellátás igénybevétele kizárólag a recepción elhelyezett kérdőív kitöltése után lehetséges és kizárólag abban az esetben, ha nincsenek vírusfertőzésre utaló tünetei. Kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek! (18 éven aluliak maximum 1 fő kíséretében)
 • Engedélyezett az édesapa jelenléte kísérőként a genetikai ultrahang vizsgálatokon.
 • Újra elérhetővé a nőgyógyászati rákszűrés és a babamozi. Időpontegyeztetéshez, kérjük, hívja call centerünket a +36 1 444 5151-es telefonszámon.
 • A fekvőbeteg ellátásban résztvevő páciensekkel kísérő nem tartózkodhat. Indokolt esetben az Orvosigazgató, vagy az Ápolási Igazgató adhat erre engedélyt.
 • Minden fekvőbeteg ellátásban résztvevő ügyfélnek kötelező a koronavírus antigén vizsgálat a beavatkozás előtt. Ennek díja ezekben az esetekben 12 495 Ft/teszt.
 • Egyes járóbeteg szakrendelések igénybevétele előtt is kötelező az antigén vizsgálat: endoszkópos vizsgálatok, ultrahang vezérelt biopszia.
 • Kérjük, hogy az intézménybe való belépéskor fertőtlenítse kezét és vegye fel a recepción kihelyezett szájmaszkot. A kézfertőtlenítésre minden emeleten van lehetőség, kérjük, többször is alkalmazza!
 • Külföldről érkező ügyfelet - tekintet nélkül az állampolgárságára és az országra- a hazaérkezést követő 15. napon tudunk ellátni, amennyiben egészséges és nincsenek vírusfertőzésre utaló tünetei. 
 • A nem akut panaszok ellátása időben rugalmas, így ezek műtéti ellátásai átütemezésre kerülnek, ha az illető a kockázati csoportba tartozik.
 • Amennyiben légúti, illetve fertőző betegség tüneteit érzékeli magán vagy gyermekén (láz, köhögés, légszomj, torokfájás, orrdugulás stb.) vagy annak gyanúja merül fel, kérjük halassza el látogatását kórházunkba, illetve más közösségbe és kérjen új időpontot rendelésünkre. Call centerünk rendelkezésére áll ebben: +36 1 444 5151
 • Ha az előző pontokban említett tüneteket tapasztalja, telefonon értesítse háziorvosát!
 • A Nyírő Gyula Kórház területére - így a Róbert Magánkórház parkolójába is - jelenleg szünetel az ügyfelek gépkocsival való behajtása (kivéve, ha várandós vagy szülni érkeznek). Kérjük, autóikkal a környéken keressenek parkolóhelyet és gyalogosan lépjenek be az egészségügyi intézmény területére. Jelenleg Budapesten a parkolás ingyenes a közterületeken.

Hogyan érinti ez a meddőségi kezeléseket?

 • Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy a meddőségi kezelések esetén egyedül érkezzenek, átmenetileg kísérőt nem tudunk beengedni az intézménybe. Ez a rendelkezés kiemelten fontos annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a kezeléseket.
 • Az előző pont okán kérjük, hogy amennyiben a kezelési folyamat adott beavatkozásához a leendő apukák jelenléte ondó mintaadás okán lenne szükségszerű (petesejt leszívások), akkor a leendő anyuka hozza magával az aznap reggel otthon leadott mintát.
 • 2020.05.20-tól bevezetésre kerül a antigén vizsgálat elvégzése egy alkalommal. Ennek díja ezekben az esetekben 12 495 Ft/teszt.

Hogyan érinti ez a szülést?

 • Közvetlen a szülés előtt egy alkalommal kötelező az antigén vizsgálat elvégzése az anyának és az apának is, ha jelen szeretne lenni a szülésnél. Ennek díja ezekben az esetekben 12 495 Ft/teszt.
 • Apás szüléshez az édesapa bejöhet, a családi szobában bent maradhat a családdal, amennyiben kitölti a recepción található kérdőívet és egészséges. Egyéb hozzátartozó nem jöhet.
 • Ha nem tudunk családi szobát biztosítani, az édesapának a szülést követő két órában el kell hagynia az intézményt.
 • Június 1-től újra engedélyezett a választott szülésznő és a dúla jelenléte a szüléseknél. Külsős szülésznőknek és dúláknak kötelező a koronavírus vizsgálat elvégzése az intézménybe lépés előtt.
 • Ha a születés után a kisbaba hallásvizsgálata sikertelen, ismétlésre később csak keddenként 11-14 óra között van lehetőség. Bejelentkezés szükséges a +36 20 580 4510-es telefonszámon.
 • Határozatlan ideig a szülésfelkészítő foglalkozások szünetelnek.
 • Szülési, várandósgondozási és csecsemőgondozási szerződéskötéseink 03.16-tól online és telefonos csatornákon történnek, így kérjük, ne jöjjön el személyesen intézményünkbe. Kollégáink továbbra is elérhetőek lesznek telefonon és/vagy emailben. Weboldalunkon továbbra is várjuk jelentkezésüket:
  https://robertkorhaz.hu/szulesicsomagok
  https://robertkorhaz.hu/terhesgondozas
  https://robertkorhaz.hu/csecsemogondozas

Az aktuális járvány idején a megelőzés, illetve a hozzánk forduló ügyfelek védelme elsődleges feladatunk. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy mindenki kiemelten ügyeljen a higiéniára: használja a kihelyezett kézfertőtlenítő berendezéseket, illetve ha nem muszáj, ne érintkezzen másokkal. Intézkedéseink - a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs ajánlásával és előírásaival összhangban - a megelőzést, ügyfeleink és személyzetünk védelmét, ellátásunk gördülékenységét szolgálják.

Megértésüket köszönjük!

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek