Koronavírus tudnivalók

A járványügyi helyzetben is töretlenül igyekszünk ellátni feladatainkat. Ehhez azonban fokozott óvintézkedéseket alkalmazunk, melyek ügyfeleink biztonságát is maximálisan védeni hivatottak. A vírusveszély miatt március 9-től visszavonásig látogatási tilalom lép életbe a Róbert Magánkórházban és szigorítások lépnek életbe valamennyi helyszínünkön.

2020.03.19-i rendkívüli közleményünket az alábbi linkre kattintva töltheti le:

Rendkívüli közlemény letöltése

A gyorsan változó körülmények miatt nehéz mindig aktuális információval szolgálnunk ügyfeleinknek. A közleményben meghatározott fókuszterületeink működését igyekszünk zavartalanul biztosítani, azonban van néhány olyan szolgáltatásunk, amely akár egyik napról a másikra is változhat. Ameddig a jogszabályi kereteknek megfelelünk, igyekszünk a legtöbb területünket működtetni, de nem tudjuk előre, hogy mikor történik újabb változás. Ezért kérjük kedves ügyfeleinket, hogy az intézményünkbe való indulás előtt mindig érdeklődjenek call centerünknél az aktualitásokról. Az éppen elérhető rendeléseinkről is call centerünk tud tájékoztatást adni a +36 1 444 5151-es telefonszámon.

Az biztos, hogy mindent megteszünk ügyfeleink egészségének megőrzése és hiánytalan kiszolgálása érdekében. Egyes rendeléseinken hamarosan lehetőség lesz online konzultációra, amellyel célunk, hogy az ellátási folyamataink ne szakadjanak meg, ha nem muszáj. Erről bővebb információval szolgálunk, amint tudunk.

Szolgáltatások igénybevétele
 • A járóbeteg ellátás igénybevétele kizárólag a recepción elhelyezett kérdőív kitöltése után lehetséges és kizárólag abban az esetben, ha nincsenek vírusfertőzésre utaló tünetei. Kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek! (18 éven aluliak maximum 1 fő kíséretében)
 • A fekvőbeteg ellátásban résztvevő páciensekkel kísérő nem tartózkodhat. Indokolt esetben az Orvosigazgató, vagy az Ápolási Igazgató adhat erre engedélyt.
 • Kérjük, hogy az intézménybe való belépéskor fertőtlenítse kezét és vegye fel a recepción kihelyezett szájmaszkot. A kézfertőtlenítésre minden emeleten van lehetőség, kérjük, többször is alkalmazza!
 • Az alábbi országokból érkező Ügyfelet - tekintet nélkül az állampolgárságára - a hazaérkezést követő 15. napon tudunk ellátni, amennyiben egészséges és nincsenek vírusfertőzésre utaló tünetei. 
  • Franciaország
  • Spanyolország
  • Németország
  • Amerika - USA
  • Svájc
  • minden olyan ország, ahol 1000 fő feletti a bejelentett fertőzöttek száma
 • A nem akut panaszok ellátása időben rugalmas, így ezek műtéti ellátásai átütemezésre kerülnek, ha az illető a kockázati csoportba tartozik.
 • Amennyiben légúti, illetve fertőző betegség tüneteit érzékeli magán vagy gyermekén (láz, köhögés, légszomj, torokfájás, orrdugulás stb.) vagy annak gyanúja merül fel, kérjük halassza el látogatását kórházunkba, illetve más közösségbe és kérjen új időpontot rendelésünkre. Call centerünk rendelkezésére áll ebben: +36 1 444 5151
 • Ha az előző pontokban említett tüneteket tapasztalja, telefonon értesítse háziorvosát!
 • Folyamatos kezelés alatt álló (pl. IVF) ügyfeleinket fokozott figyelem mellett, de ellátjuk.
 • A Nyírő Gyula Kórház területére - így a Róbert Magánkórház parkolójába is - jelenleg szünetel az ügyfelek gépkocsival való behajtása (kivéve, ha várandós vagy szülni érkeznek). Kérjük, autóikkal a környéken keressenek parkolóhelyet és gyalogosan lépjenek be az egészségügyi intézmény területére.

Emellett a rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel - az ügyfeleink és dolgozóink védelmének biztosítása érdekében -, a kormányrendeletben meghatározott beutazási tilalom szerinti országok állampolgárait határozatlan ideig nem áll módunkban ellátni halasztható egészségügyi probléma esetén. Ez jelenleg Irán, Dél-Korea, Olaszország, Kína és Izrael. Az ezekből az országokból érkező magyar állampolgárokat a hazaérkezést követő 15. napon tudunk ellátni, amennyiben nincsenek vírusfertőzésre utaló tüneteik.

Hogyan érinti ez a meddőségi kezeléseket?
 • Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy a meddőségi kezelések esetén egyedül érkezzenek, átmenetileg kísérőt nem tudunk beengedni az intézménybe. Ez a rendelkezés kiemelten fontos annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a kezeléseket.
 • Az előző pont okán kérjük, hogy amennyiben a kezelési folyamat adott beavatkozásához a leendő apukák jelenléte ondó mintaadás okán lenne szükségszerű (petesejt leszívások), akkor a leendő anyuka hozza magával az aznap reggel otthon leadott mintát.
 • Dolgozunk azon, hogy a konzultációk esetében átálljunk videó alapú digitális konzultációra azokban az esetekben, amikor a személyes jelenlét nem feltétlenül szükséges (pl. záró konzultáció). Erről hamarosan tájékoztatunk minden érintettet.
Hogyan érinti ez a szülést?
 • Apás szüléshez az édesapa bejöhet, a családi szobában bent maradhat a családdal, amennyiben kitölti a recepción található kérdőívet és egészséges. Egyéb hozzátartozó nem jöhet.
 • Ha nem tudunk családi szobát biztosítani, az édesapának a szülést követő két órában el kell hagynia az intézményt.
 • Ha a születés után a kisbaba hallásvizsgálata sikertelen, ismétlésre később csak keddenként 11-14 óra között van lehetőség. Bejelentkezés szükséges a +36 20 580 4510-es telefonszámon.
 • Határozatlan ideig a szülésfelkészítő foglalkozások szünetelnek.
 • Szülési, várandósgondozási és csecsemőgondozási szerződéskötéseink 03.16-tól online és telefonos csatornákon történnek, így kérjük, ne jöjjön el személyesen intézményünkbe. Kollégáink továbbra is elérhetőek lesznek telefonon és/vagy emailben. Weboldalunkon továbbra is várjuk jelentkezésüket:
  https://robertkorhaz.hu/szulesicsomagok
  https://robertkorhaz.hu/terhesgondozas
  https://robertkorhaz.hu/csecsemogondozas
 • A felszabadult erőforrásainkat a szülészetre csoportosítjuk át. Részletekről szülési konzultációnkon érdeklődhetnek.

Az aktuális járvány idején a megelőzés, illetve a hozzánk forduló ügyfelek védelme elsődleges feladatunk. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy mindenki kiemelten ügyeljen a higiéniára: használja a kihelyezett kézfertőtlenítő berendezéseket, illetve ha nem muszáj, ne érintkezzen másokkal. Intézkedéseink - a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs ajánlásával és előírásaival összhangban - a megelőzést, ügyfeleink és személyzetünk védelmét, ellátásunk gördülékenységét szolgálják.

Megértésüket köszönjük!

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek