A KEDVENC KÓRHÁZAM, A KEDVENC ORVOSOM!

Küldeném ezt a levelet a Róbert Károly kórház összes szuper munkatársának, akivel volt szerencsém találkozni a szeptember 28-i műtétem kapcsán, valamint minden kedves leendő páciensének, de legfőképpen kedvenc orvosomnak, Dr. Rucz Árpádnak, aki örökre a barátom lesz.

Szeptember 21-én, egy vidéki nőgyógyászati rutin vizit során, találtak a jobb petefészkemben egy kisebb alma nagyságú daganatot. Én már másnap laboron, illetve CT-n voltam, valamint összegyűjtöttem közel egy tucat országosan elismert intézmény nevét, illetve ajánlott orvosaikat.

Péntek délután hívtam a Róbert Károly kórházi recepciót, hogy sürgős időpontot kérjek nőgyógyászatukra. A kedves hölgy a vonal másik végén azt mondta, hogy remek időben telefonálok, van egy hely másnapra.  Megkértem a hölgyet, hogy figyeljen rám egy pillanatra! Elmondtam neki, hogy nekem van egy daganatom, amit ha lehet, laparoszkópiás műtéttel szeretnék eltávolíttatni, és nagyon szeretném, ha megmentenék a szerveimet, mert még nincs gyerekem, és hogy ha tud, ajánljon nekem egy orvost ez alapján. Erre azt mondta a hölgy:  „Jó, akkor ne jöjjön holnap, jöjjön inkább kedd délután, akkor rendel a Rucz doktor – ő lesz az ön orvosa!”

Kedd délutánra már 5 másik intézményben jártam konzultáción. Ahány hely, annyiféle vélemény! Ahogy beléptem Rucz doktor szobájába, éreztem, hogy ez az, végre megtaláltam az orvosom.  36 órával az első találkozásunk után már a műtőasztalon voltam.

Nekem az egész műtét egy nagyon pozitív élmény volt. Én gyógyulni mentem a Róbert Károly kórházba, és meg is gyógyítottak. A nővérek az osztályon rendkívül kedvesek voltak hozzám, sokat nevettünk együtt. Mindenki fantasztikus segítőkész volt, és a körülmények valóban roppant kényelmesek. Ez tényleg egy olyan hely, ahol minden a gyógyulást szolgálja.

A műtét óta többször is jártam a kórházban, és mindenkivel mindig jót beszélgetek. Nagyon sok szeretettel gondolok az intézményre és bárkinek tiszta szívvel tudom ajánlani.

Az a sors külön érdekessége, hogy Dr. Rucz Árpád és én egy napon ünnepeljük születésnapunkat, pont 30 év van köztünk, és mindketten letagadhatunk tíz évet. :-)  A jó Isten küldte őt nekem! Bárki, aki műtét előtt áll, illetve nőgyógyászati gondja van, forduljon bizalommal a Doktor Úrhoz. Ő egy egyenes, szakmailag kiváló, humánus orvos, aki törekszik arra, hogy a betegek minél kíméletesebben gyógyuljanak.

Drága Doktor Úr, zárom ezt a levelet azzal, hogy kifejezem örök hálámat, amiért meggyógyított, és mindent, amit a műtét óta értem tett, a sok pozitív szót, és törődést. Gratulálok Önnek, hogy egy ilyen kiváló orvos. Találkozunk februárban kontrollon, addig is sok boldogságot és jó egészséget!

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek