AJÁNDÉK BABA

Ajándékbaba – szép, egészséges és 5100 grammal született!

Katalin, a Varga család és jelenleg a Róbert Kórház hős kismamája, aki természetes úton adott életet 5100 grammos, 62 centis, harmadik gyermekének. A Varga család nem tervezte a két kislány után a harmadik gyereket. Rita baba azonban úgy gondolta, nem kérdez senkit, csak megérkezik... 

…és három napja, január 18-án reggel meg is született.

„Nem volt egyszerű – mondja most már megkönnyebbülve és mosolyogva Katalin – de Nyéki doktor úr bíztatott. Erika, a szülésznőnk pedig, aki az előző két kislányom születésekor is végig mellettem volt, ezekben az órákban fontosabb szerepet töltötte be mindenki másnál. Valójában hozzá ragaszkodtam – mondja, miközben kisbabája arcát simogatja – Őt, az Ő tapasztalatát, biztonságot adó tanácsait követtem ide, a Róbert Kórházba.

Amikor Rita megszületett vasárnap reggel és rákerült a mérlegre – mindenki „elájult”. Azt gondoltuk, hogy nagyobb baba lesz, mert a második kislányom is 4000 gramm felett volt, de hogy ilyen szép nagyra megnő, mire megszületik, erre igazán nem gondolhatott senki.” – mondja Katalin, maga is elámulva a kis Rita teljesítményétől, akit nővérei, a 8 éves Réka és az 5 és fél éves Dóri, már nagyon várnak haza. Igazai babát kapnak ajándékba.

 

Szívből gratulálunk!

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek