CSODÁS ÉLMÉNY VOLT AZ APÁS SZÜLÉS

Kedves Róbert Károly Kórház!

Július 14-én rohamsebességgel, menetrendszerűen megszületett kislányunk, Nagy Minerva a kórházban, mely életünk eddigi legmeghatározóbb és legcsodásabb élménye volt.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Kecskés Ildikó ügyeletes szülésznőnek, aki rendkívüli odaadással, figyelemmel, szakértelemmel és közvetlenséggel fordult felénk, és remekül kezelte a villámgyors vajúdásomat. Még némi humornak is volt helye köztünk, már amikor éppen a fájások között tudtam kifelé figyelni. :) Végtelenül megnyugtató és segítőkész volt, és nagy támaszt jelentett nekem. Nagyon szívesen szülnék vele újra.

Köszönetet szeretnék mondani orvosunknak, Dr. Herczegh Szabolcsnak, akit még mi is megleptünk, hiszen délután még találkoztunk a rendelésen, és abban maradtunk, a hétvégén találkozunk a szülészeten, mert már nagyon kifelé tekinget Minerva. Nos, kislányunk nem odázta el az érkezést, és még aznap éjjel sor került a viszontlátásra.

A Doktor Úr miatt választottuk a kórházat, és nagyon örülünk, hogy együtt tudtunk szülni. Az ő jelenléte és támogatása számomra nagyon megnyugtató volt.

Külön megható volt, hogy a kórházi tartózkodásom alatt minden nap meglátogatott, és ez mindig adott egy kis plusz energiát.

Csodás élmény volt az apás szülés, örülök, hogy minden komplikáció nélkül lezajlott, és hogy a férjem végig mellettem lehetett.

Szeretném megköszönni a nővérek és ápolók kedvességét és figyelmességét, mindenki nagyon segítőkész volt. Sokat jelentett, hogy a fürdetés és szoptatás témakörében elleshettem praktikákat, és elláttak hasznos tanácsokkal.

 

A kórházi ellátás és elhelyezés kiváló volt, minden nagyon magas minőséget képviselt. Számunkra nem volt kérdés, hogy a "Róbertes" szülést választani egy biztosabb és nyugodtabb szülés és születés élményt fog jelenteni, és ez egyértelműen be is igazolódott.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek