EGY CSODA VOLT! - KÖSZÖNET

Tisztelt kórház vezetősége, Havasi Valéria és Lantos Gabriella!

 

Engedje meg, hogy pár szóban kifejezzem hálámat és köszönetemet!

 

Meglepődve tapasztaltam azt a sok kedvességet, melyet gyermekem születésekor kaptam a kórház dolgozóitól. Időm sajnos csak most engedi, hogy ezt a köszönő levelet megírjam, de még a mai napig élénken fel tudom idézni ezt az emléket. Egy csoda volt! Nagyon jó élményben volt részem, mint még életemben soha. Nem csak a kisfiam született meg aznap éjjel, hanem számomra is más értelmet nyert a szülés fogalma. Ebben egy igazán tapasztalt és jól összeszokott csapat munkája segített nekem. Helyzetem a terhesség alatt nem volt egyszerű, hiszen akkor még férjemmel Svájcban éltünk, így az ingázások alkalmával tudtam csak terhes gondozásra járni. Természetesen betartva a választott orvosom által kijelölt időpontokat.

 

Dr. Dékány Ágnes szülész-nőgyógyász kísérte és segítette a szülést és várandósságomat, akit a kórház honlapjáról választottunk ki, szimpátia alapján. Fantha Zsuzsa szülésznő végig velem volt és hozzáértő segítsége valamint szakértelme segített át a nehezebb pontokon.

 

Mikor a doktornőt megismertem, nagyon féltem a szüléstől. Dékány doktornő türelme, kedvessége, szakértelme, embersége óriási segítség volt, hogy a terhességemet problémamentesen tudjam végigvinni és a félelmemet izgatottságra átformálni.

 

Kisfiam nagyon jól érezte magát a pocakomban, ki is használta rendesen az időt! Picit túlhordva, de magától megindult a külvilág felé. Nekem szerencsém volt, mivel az átmeneti szülőszobák egyikében, szépen, csendben, békességben és a legtermészetesebb módon - ami kórházi körülmények között elképzelhető –, gátvédelemmel, 3óra 47perc alatt megszülnöm. Ágnes is és Zsuzsa is, mind végig fogták a kezemet és segítettek megszületni a gyermekemnek.

 

Ahogy Ők nevezik kísérték a szülésemet! Ami ettől lett számomra más és véleményem szerint természetes. Kitartottak mellettem és partnerként kezeltek, de közben tudtam és éreztem, hogy biztonságban vagyok én és a még meg nem született kisfiam. A szülés után a doktornő nagyon nagy segítségemre volt, mivel az Ő tanácsait követve megtanultam szoptatni az első perctől kezdve. A kórházban töltött első gyermekágyas napok az ott dolgozó nővéreknek köszönhetően könnyen teltek el. A doktornő és a szülésznő is többször meglátogatott, amely hihetetlen figyelmesség a mai világban.

 

 

Mielőtt zárnám, soraimat szeretném még egyszer megköszönni azt a munkát, amit Önök a Róbert Károly kórházban végeznek! Végtelenül professzionális, de mégis emberközpontú, ahol azt tudtam érezni valóban segítenek nekem illetve rajtam. Ismerőseimnek és barátaimnak itthon valamint külföldön mindig elmesélem, hogy milyen pozitív élményekkel távoztam Önöktől a makkegészséges kisfiammal, Bencével.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek