EGY EPEMŰTÉT KIHÍVÁSAI

Laparoszkópos epeműtét előtt állva sok szorongás és számtalan kérdés van minden páciensben. Segíthet a ráhangolódásban egy hiteles saját beszámoló egy fiatal, sportos férfi tollából:

"Tisztelt Willner Doktor Úr!

Pár hét elteltével is csak megköszönni szeretném Önnek a velem, rajtam végzett munkáját. Köszönet illeti természetesen valamennyi munkatársát is, akivel csak kapcsolatom volt a kórházukban.

Ami megfogalmazódott bennem a kórházi élményemről az az, hogy igazán sokat tett mindenki azért, hogy a számomra, aki sosem volt kórházban a születése óta, ebben a „kiszolgáltatott” helyzetben igyekeztek a legkisebbre csökkenteni azt a „kellemetlen” érzést, amitől tartottam az egész beavatkozástól.

Az Önnel való konzultációban tiszta, világos tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Az aneszteziológus doktornő tájékoztatása is maradéktalan volt. És még a vérvételen is bátorító szavakat kaptam. Nem kihagyva a nővérek munkáját.

Annyira lekötöttem magam a műtét előtti felkészülés számomra akkor még megpróbáltatásnak tűnő dolgaival, hogy a műtétet követő lábadozással nem is igazán számoltam. Pedig azért kellett volna, csak izguljak. A műtétet követő egy másfél hét bizony lassú és nemegyszer fájdalmakkal teli volt. Leginkább kellemetlen része a beleim ide-oda gurigázása volt. A sebek érzékenysége és a gáz miatti izomfájdalommal kísérve. Persze mindent csillapít a gyógyszer, de azt inkább igyekeztem kevesebbet magamhoz venni. Napról napra csak lassú változást tapasztaltam, de a varratszedés, mint egy vízválasztó zárt le egy szakaszt.

Természetesen vissza is mentem már dolgozni és várom, hogy teljen a pár hét, amíg sportolhatok, úszhatok és ismét falat mászhatok.

A szigorú diéta nem okoz gondot nekem, mert már az október végi epegörcsöm után is tartottam szépen és sikerült felfedezni, hogy mivel lehet változatossá és élvezhetővé tenni azokat az étkezéseket. Szépen gyógyulnak a sebek a felső kettőből már annyi van csak mintha egy papír lappal vágtam volna meg magam.

Engedje meg, hogy a fenti pár gondolattal is köszönetemet fejezzem ki a munkájáért! Azért, hogy úgy alakította az életét, hogy minket betegeket a legmagasabb tudással és profizmussal szolgálhassa ki. Azért, hogy ismét egészségesen élhessük tovább az életünket.

 

További sikeres munkanapokat kívánva Önnek,tisztelettel"

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek