"EGY ILYEN HÍR ÉRTHETŐ MÓDON LÉLEKFACSARÓ.."

Dr. Rucz ÁrpádDr. Szakonyi Tibor és minden kórházukat választani akaró páciens részére!

November legvégén kezdődött az egész, amikor is bekerültem Önökhöz a Róbert Kórházba. Férjemmel hosszú hónapok óta gyermeket terveztünk, ami ( bár még vizsgálatok nem erősítették meg ) a tünetek alapján úgy nézett ki, összejött. Sajnálatos módon pár hét után heves rosszullétek törtek rám, amelyek egyike után egy állami kórházba szállítottak be mentővel. Az ottani ill. egy közelmúltban tapasztalt negatív "élmény" után úgy döntöttünk, hogy inkább az Önök Kórházát választjuk.

Fontos volt számunkra, de főleg számomra, hogy olyan helyen vizsgálják ki, mi okozhatja a heves fájdalmakat, ahol barátságos környezetben remek szakemberek dolgoznak. ( Kórházukat ajánlották is nekünk terhesgondozás ill. szülés kapcsán ).

Bekerülésem után részt vettem ultrahang vizsgálaton, ahol kiderítették, hogy sajnos méhen kívüli terhességem van. Mondanom sem kell, teljesen összetörtünk férjemmel a diagnózis hallatán.

Egy első gyermekét tervezgető házaspárnak egy ilyen hír érthető módon lélekfacsaró, hát még, hogy be is kell feküdni a kórházba az esetleges műtét miatt.

Mindkét Doktor úr nagyon kedves és megértő volt ill. igyekeztek megnyugtatni és bátorítani, hogy nem lesz semmi gond és jó kezekben vagyok.

Ez utóbbiban teljesen biztos voltam és a körülményekhez képest megnyugodva foglaltam el a szobámat.

Másnap reggel sajnos egy újabb rosszullétet ill. ultrahang vizsgálatot követően sor került a laparoszkópos műtétre, melyet Dr. Rucz Árpád végzett el. Dr. Szakonyi Tibor is részt vett a műtéten.

Ezt követően ill. a bent töltött napjaim alatt mindketten meglátogattak többször is és biztosítottak arról, hogy a beavatkozás jól sikerült és a későbbiekben minden további nélkül tervezhetünk gyermeket. Minden egyes alkalommal pozitív gondolatokkal és bátorító szavakkal láttak el.

Itt meg kell említsem a nővéreket is, akik kivétel nélkül ( hogy név szerint is említsem néhányukat: Dománé Juhász Zsuzsanna vagy Halász Szilvia ) barátságosak, segítőkészek és nagyon kedvesek voltak. Bármilyen kérdésem, kérésem, esetleges fájdalom miatti panaszom volt, azonnal segítségemre voltak.

A sajnálatos esemény és a történtek ellenére úgy gondolom, hogy a lehető legszerencsésebben jöttem ki az egészből. A legjobb helyre kerültem mind a kórház mind az orvosok tekintetében. Nagyon hálás vagyok és szívből köszönöm mindkettőjüknek a segítséget, a gyorsaságot, a szakértelmet és főleg az emberséges bánásmódot! A nővérekkel együtt könnyebbé tették a bent tartózkodásomat.

Abban maximálisan egyet értettünk férjemmel, hogy ha a jó Isten is úgy akarja és újból gyermeket várunk biztosan visszatérünk. Mindketten azt szeretnénk, ha az Önök barátságos kórházában jönne majd világra az új kis Életünk.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek