"HAZAJÁRTUNK HOZZÁ VÁRANDÓSGONDOZÁSRA"

Ezúton szeretnénk megköszönni a Kórház kiemelkedő szolgáltatását, amit kisbabánk születése során nyújtott számunkra.

Ezen belül is elsősorban Dr. Dékány Ágnesnek és a szülésznőknek. A Doktornő óriási empátiájával és szakmai tudásával/hozzáállásával segített minket végig az úton egészen a tájékoztató tanfolyamoktól és várandósgondozástól kezdve Beni babánk megszületésén keresztül az utána való szoptatási és gyermekágyas időszak során nyújtott segítségig.

Hetedik éve élünk férjemmel Angliában, és mikor megtudtuk, hogy kisbabát várok, akkor elkezdtünk szülész orvost, illetve klinikát keresni a várandósgondozás idejére és a szüléshez. Angliában és Magyarországon is tájékozódtunk, illetve Budapesten több magánklinikával felvettük a kapcsolatot, de nem találtunk olyan orvost, akire úgy éreztük volna, hogy nyugodtan rábízhatjuk magunkat.

Ezt követően találtam rá a Róbert Kórház weboldalán Dr. Dékány Ágnes bemutatkozó oldalára, ami alapján rögtön nagyon szimpatikus volt, és - noha nem tudtuk pontosan, hogy mit is keresünk a leendő szülészorvosunk személyében- a leírás alapján egyből úgy éreztük, hogy ő lehet az, amit az ezt követő személyes találkozó meg is erősített bennünk.

Ezek után hazajártunk hozzá várandósgondozásra, valamint a szülésre felkészítő előadásán, tanfolyamán részt vettünk, amik szintén nagyon-nagyon hasznosak voltak. Az ott szerzett információk és a Doktornő orvosi, emberi hozzáállása segítettek hozzá, hogy izgatottan, nem pedig félelemben vártuk a szülést, ahogy azt a legtöbb ismerősömön korábban láttam.

Tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk és számíthatunk rá, akármi is történjen a szülésig vagy aközben. Megteremtette számunkra a teljes biztonság érzését a várandósság során és a szülőszobán is, ami azt gondolom, hogy mindenki számára létfontosságú lenne.

Nagyon hálásak vagyunk neki a szülés során nyújtott folyamatos támogatásáért, és hogy szakmailag is azt úgy levezette, hogy kisbabánk egészségesen megszületett, és mindketten jól vagyunk.

Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget Kun Laura szülésznőnek, és Lénárd Orsi dúlának is, akik szintén végig támogattak a terhesgondozás során, a szülés közben és utána is. Köszönjük Hasilló Annamáriának is a szoptatási segítséget.

Szuper csapat, őszintén kívánom, hogy minél többen megtapasztalhassák, hogy milyen velük átélni a várandósságot és a szülést.

Nagyon nagy álmunk vált valóra kisfiúnk megszületésével.

Bízunk benne, hogy Beninek lesz kistestvére; vele is mindenképpen ide jövünk. :)

Köszönjük a gyermekágyas osztály dolgozóinak is a segítséget, amit a bent töltött 3 nap alatt tapasztaltunk tőlük. Különösen Czirják Juditnak, aki mindig nagyon kedves és segítőkész volt, bármi kérdésünk is merült fel a baba kapcsán. Életünk egyik legfontosabb eseménye kisfiúnk megszületése, nagyon jó érzés volt, hogy a kezdeti bizonytalanságban volt kihez fordulni segítségért.

Az étkezések és minden egyéb szolgáltatás is kitűnő volt a kórházban, amik nagyban megkönnyítették az első napokat.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek