KÖSZÖNET :)

Kedves Róbert Károly Kórház Munkatársai!

2018.04.16-ra jelentkeztem  be műtéti konzultációra Dr. Koltai Pál főorvos úrhoz. A fő ok, amiért a kórházukat felkerestem az volt, hogy minél hamarabb túl szerettem volna lenni a műtéten. Kérésemre és nagyon nagy szerencsémre a műtét 1 hét múlva meg is volt. (Mindkét oldali pajzsmirigy lebeny eltávolítás). Tegnap voltam kontrollon és minden a legnagyobb rendben van.

Életem legjobb döntéseinek egyike volt kórházukat választani. Dr. Koltai Pál főorvos úr professzionalitása, szakértelme, - ez nem volt kérdéses, - valamint embersége és végtelen türelme nagyon sokat segített a gyógyulás során a traumáim kezelésében is. Hálás köszönet neki mindezért!

Továbbá a beosztott éjszakás nővérnek - Balogh Ildikó - külön ezúton is szeretnék köszönetet mondani. A műtét éjszakáját nehezen bírtam (allergiás reakció, ájulás). A nővér minden esetben szakszerűen, lelkiismeretesen és nagyon kedvesen járt el. Rendszeresen bejött éjszaka a palackokat ellenőrizni, megszorította / megsimogatta a kezemet.

Minden munkatársuk akikkel kapcsolatba kerültem (műtéti stáb, nővérek, takarítók, stb.) nagyon kedvesek és megnyugtatóak voltak.

Nagyon köszönöm még egyszer.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Róbert Magánkórház BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek