KÖSZÖNET A SZŐKE CSALÁDTÓL

Kedves Róbert Kórház Szülészeti és Újszülött Osztálya!

Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, amit 9 hónapon keresztül kaptunk a munkatársaiktól, ami a születés nagy napján és az azt követő három napban csúcsosodott ki.

Nagyon sok remek ember dolgozik a kórházban, akik mindent megtesznek azért, hogy a terhesség alatt, a szülés során és az azt követő napokban minden rendben menjen.

Kezdő szülőként nagyon sok hasznos információval és tanáccsal lettünk ellátva és emellett az ellátásunk is maximálisan biztosítva volt. A nyugodt környezet is hozzájárult ahhoz, hogy a távozásunk napján relatív nyugalommal hagytuk el a kórház biztonságot nyújtó falait és vágtunk bele az igazi nagybetűs életbe immáron 3 fős családdá bővülve.

Az alábbi kollégáknak szeretnénk megköszönni a profi közreműködésüket abban, hogy egy egészséges fiúnak adhatott életet feleségem.

Dr.Tekse István – Aki végig kisért minket a 9 hónap során és mindet megtett azért, hogy a terhesség és a szülés alatt is minden rendben legyen.

Keresztes Éva – A mindig mosolygós és csupa szív szonográfus, aki örömtelivé és megnyugtatóvá tette az összes ultrahangos vizsgálatunkat, még azután is, amikor más megijesztett minket.

Zachár Lászlóné Erika – Vele előszőr kórház bejáráson találkozhattunk és már akkor is kedves, barátságos és segítőkész hozzáállásával segített nekünk oldani az ismeretlentől való félelmünket. Később az újszülött osztályon láthattuk viszont a 3 napos bent létünk alatt, ahol már, mint kedves ismerős üdvözölt minket.

Dr. Vasvári Barbara az aneszteziológiai kivizsgálás során, míg Dr. Orbán Zsuzsanna a császármetszés alatt nyújtott hatalmas segítséget. Mindkettőjüktől nagyon sok tájékoztatást kaptunk a műtétről, amivel próbálták csökkenteni a műtét előtti és alatti félelmünket.

Kecskés Ildikó és Kowalné Bognár Mónika a műtét előkészítésekor, míg Kun Zoltán a műtét előtti és utáni munkájával segített minket.

Nagy segítséget nyújtottak a három napos lábadozás alatt Máthéné Sarok ÉvaPeller Éva Vancsik Edina szülésznők, akiknek végig az volt a céljuk, hogy a szülés után lábadozó kismamának a legjobb ellátást biztosítsák.

Ugyan ezt a törődést és gondoskodást kaptuk meg a Csecsemő- és gyermekápolónőktől: Darányi MártátólWerner KatalintólMetzger Zsuzsannától és nem utolsó sorban Dr. Kovács Éva Gyermekgyógyász főorvostól, aki a mi kis újszülöttünknek adta meg a kellő orvosi ellátást.
Sajnos tudjuk, hogy egy két nevet nem tudtunk felsorolni, akik szintén közreműködtek az ellátásunkban, de természetesen nekik is hálásak vagyunk.
Üdvözlettel: Szőke Család (2017.09.06. Szőke Zsolt)

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek