KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, HOGY ÉLETEM LEGFONTOSABB ÁLLOMÁSAINÁL OTT VOLTAK MELLETTEM!

Szeretném röviden elmesélni életem legfontosabb állomásait. A legelső, hogy 1979-ben Dr. Szakonyi Tibor kezei között megszülettem a Nyírő Gyula kórházban.

Nővérem, 2008-ban adott életet kisfiának a Róbert Károly Magánklinikán, Szakonyi Doktor Úr és Czemmel Franciska segítségével.

Nekem 3 gyönyörű és egészséges kislányom született a Róbert Károly Magánklinikán. Mindhárman Szakonyi Doktor Úr és Czemmel Franciska segítségével.

Érthető talán, hogy milyen sok érzelmi szállal és szép emlékkel kötődünk a kórházhoz és az ott dolgozó emberekhez.

A 3. kislányom, okt. 1.-én született, alig három hete. Szeretném kiemelni, hogy mind a terhesgondozás alatt, mind pedig a szülés és a kórházban eltöltött napok ugyanolyan harmónikusan, vidáman, és szép nyugodtan teltek, mint az első két kislányom születésekor. Lehet, hogy furán hangzik, de szeretek a Kórházban lenni, szeretem, hogy a megbeszélt időpontban behívnak, legyen szó bármilyen vizsgálatról, segítenek, tájékoztatnak mindenről és közben kedvesen mosolyognak. Olyan megnyugtató, hogy tudom, jó kezekben vagyunk a babámmal, nem is beszélve a gyönyörűen felújított környezetről!

Ismét csodálattal néztem, hogy a csecsemős nővérek mennyire kedvesek és figyelmesek, milyen mélyről jövő, kifogyhatatlan szeretettel nyúlnak a pici újszülöttekhez és szinte lesik az anyuka kívánságát, hogy minél többet pihenhessen, minél több mindent megtanuljon, hogy nyugodt szívvel mehessenek haza.

 

Köszönöm mindenkinek, hogy életem legfontosabb állomásainál ott voltak mellettem, ha kellett nyugtattak, biztattak, vagy épp megnevettetek. Fantasztikus volt, örökké hálás leszek!

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek