ÚJÉVI KISBABA

2017. első kisbabája Lili Alma.

Szülei a Szilveszter éjjelt jógás barátaikkal töltötték, és éjfél után értek haza. Kipihenten, derűsen ébredtek Újév reggelén, amikor Lili Alma úgy döntött, hogy útnak indul.

Nóra, Lili Alma édesanyja, nevetve meséli, hogy amikor ábrándozott a szülés megindulásáról, elképzelte, hogy de gyönyörű is lenne, ha Újév napján, forgalommentes időszakban, csendben és nyugalomban születne meg a gyermeke. Aggódott egy kicsit ugyanis amiatt, hogy – mivel az Árpád híd másik oldalán laknak, – vajon mennyi idő alatt ér majd át egy lezárásokkal és forgalmi dugókkal terhes hétköznapon, ide, a kórházba.

De álma valóra vált, a város még aludt, az utcákon csend volt, a kórházban is csak alig volt néhány ember, a staff és néhány kismama.

És álma valóra vált a szülés élményével kapcsolatban is. Csodálatos volt Nóra számára. Képes volt elmélyülni, önmagára és a babára figyelni.  A vajúdás könnyen ment, fájdalom alig gyötörte, a kitolás kicsit elhúzódott, de Lili Alma egészségesen és viszonylag rövid idő alatt délután megszületett.

Nóra, 35 éves korára, párjával együtt már lemondott arról, hogy gyermekük legyen. A hosszú és intenzív próbálkozás nem járt sikerrel, hát „elengedte” a saját gyermek álmot. Ezzel párhuzamosan azonban aktív életmódváltásba kezdett. Megváltoztatta az étrendjét, mozgását, és hogy ennek, vagy az évek óta tartó önismereti elmélyülésnek, vagy a felszabadultságnak köszönhető, egyszer csak megérkezett életükbe az új élet.

Ott fekszenek egymás mellett. Két karcsú, fekete szépség. Egy 180 cm-es és egy 50 cm-es. Annyira hasonlít egymásra a két nő, hogy lehetetlen nem kimondani az obligát babalátogatós mondatot, „úristen, tiszta anyja”!

Nóra gyönyörű. Sugárzik belőle a boldogság, a kiegyensúlyozottság, lelki béke és derű. Szívesen mesél. Művész közegben él. Önmegvalósítása a zene, hegedül hosszú idő óta. De nem az a munkája. Festőművész volt, majd alkalmazott művészként maszkmesterré képezte magát. A film világában dolgozik, van, hogy hónapokon keresztül hajnaltól késő estig tart egy-egy forgatás. Most szünetet tart egy ideig, élvezni akarja a babával járó örömöt.

Egy új élet kezdődik számára és párja számára. Egy új élettel. Egy új évben!

 

Légy boldog és egészséges, Lili Alma! 2017.01.01.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek