ZOKOGTAM A POZITÍV TERHESSÉGI TESZT FELETT - KÖSZÖNET!

Tisztelt Róbert Károly Magánkórház!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani hogy segítségükkel világra jöhetett a mi kis Angyalunk!

Szeretném elmesélni a történetünk.

6 nőgyógyász,  plusz 30 kiló,  inzulinrezisztencia és teljes reménytelenség. Rengeteg orvosválasz közül a kedvencem a:  "dagadtak is sokat esznek és nem vallják be! " 3 év próbálkozás, negatív terhességi tesztek és csalódások sora következett.

Aztán egy nap a barátnőm azt mondta miért nem mész az én nőgyógyászomhoz? A barátnőmnek is Ő segített, és három hónap múlva terhes volt!  Gondoltam miért is ne, veszíteni nem veszíthetek semmit. 

Így kerültem Dr. Nyéky Boldizsárhoz.

Már az első pillanatban azt éreztem, hogy végre jó kezekben vagyok!  A legelső ultrahang után volt egy sejtése mi lehet a baj, miért nem esem teherbe.

Megkezdtük a meddőségi kivizsgálást a Róbert Kórházban, majd egy petevezetékátjárhatósági vizsgálat után meg is volt az eredmény.  Méhsövény.

3 hét múlva már túl is voltam a műtéten.

A kontroll vizsgálat után mosolyogva biztatott a Doktor Úr hogy most már remélhetőleg nincs semmi akadálya, hogy sikerüljön teherbe esnem.

A műtét után 27 kilótól sikerült megszabadulnom, és majdnem pontosan 6 hónap múlva zokogtam a pozitív terhességi teszt felett.

Tudtam hogy nem lehet baj, a legjobb kezekben vagyunk a kislányommal együtt. A terhességem során az összes  vizsgálatnál 100%-os figyelmet kaptam. Június 15-én, 3 nappal a kiírt dátum előtt Ctg utáni vizsgálatakor kiderült, hogy a kislányunk álla alatt volt a köldökzsinór ami magzatvíz elfolyása esetén rákerülhetett volna a nyakára.  Negyed óra múlva már a szülőszobán voltunk!  Innentől felgyorsultak az események. Magzatburok repesztés, várakozás, de a fájások csak nem jöttek.  Eközben a babánk szívverése beszűkült egy kis tartomány közé. 

Indulás, császármetszés.

14.35 perckor megszületett a Kicsi lányunk,  Dóra.

Sem a  szülőszobán  sem a műtét alatt nem volt bennem félelem.  Nyéky Doktor mindent elmagyarázott, a műtőben is olyan kedvesen bántak velem mintha egy családtagjuk feküdne az asztalon!  

A császármetszés során is végig mindent tudtam, mi után mi következik, mit fogok érezni, mire számíthatok. Még külön fényképet is készítettek nekünk a műtőben! 

A kórházban töltött napokra sem lehetett panaszom!  Kedvességüket, mosolyukat, türelmüket köszönöm az újszülött osztály összes dolgozójának, külön köszönet Metzger Zsuzsinak és Czirják Juditnak valamint Köszönöm  Dr. Vasvári Barbara aneszteziológusnak és asszisztensének Csillának (sajnos a teljes nevét nem tudom), Kecskés Ildikó szülésznőnek  és nem utolsó sorban akinek a mi kis öt hónapos csodánkat köszönhetjük, Nyéky Boldizsár Doktor Úrnak! Köszönjük Neki szakértelmét,  kedvességét, humorát és azt hogy mindig tökéletes biztonságban érezhettem magam és kisbabánkat!

 

Köszönöm Róbert Károly Magánkórház!  Nem csalódtam!  Emberszámba vettek,  nem csak egy tárgy voltam.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek