ÁLTALÁNOS GYÓGYÁSZAT

ÁLTALÁNOS GYÓGYÁSZAT

Nincs jól, de nem tudja kihez forduljon? Eddig senki nem találta meg a betegségét vagy a megfelelő kezelését? Nem kapott elég figyelmet az orvosi konzultációkon?
Általános orvosi vizsgálatunkon segítünk megtalálni a gyógyuláshoz vezető utat!

Az emberi szervezet bonyolult; a panaszok sokfélék lehetnek. Sokszor az orvosnak is sok fejtörést okoz, hogyan derítse ki betege baját. Még nehezebb a laikus páciensnek. Sokszor nem tudja,hogy panaszával melyik orvoshoz forduljon.

Talán legegyszerűbb példa erre a hasi fájdalom. Ennek hátterében egyaránt lehet belgyógyászati, sebészeti, nőgyógyászati, vesebetegség, sőt akár szívbetegség is.

Heveny,súlyos panaszok esetén sürgősen kell a háziorvoshoz, a háziorvosi ügyelethez fordulnunk. Nagyon súlyos esetben a mentőszolgálatot kell hívnunk, hiszen például szívinfarktus, agytrombózis, vagy például hasi szerv kilyukadása esetén órákon is múlhat a beteg sorsa.

Krónikus panaszok esetén sokszor gondot okoz a betegnek, panasza milyen szakorvosra tartozik? Ebben általában a háziorvos és a belgyógyász rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal.

Hanem tudja, panaszával milyen irányban, milyen szakorvosnál kell megkezdeni a kivizsgálást, keresse fel kórházunkat. Belgyógyászati rendelésünkön szakorvosunk kikérdezi panaszait, megvizsgálja és segít a kivizsgáláselindításában.

A rövid vizit ideje 20 perc. Abban az esetben, ha Ön panaszai miatt már számos kivizsgáláson esett át, és a korábbi sok vizsgálat sem tisztázta a betegségét,akkor a korábbi leletek értékeléséhez, másodvélemény adásához a 40 perces vizitre van szükség. 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Róbert Magánkórház BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek