ÁLTALÁNOS GYÓGYÁSZAT

Nincs jól, denem tudja kihez forduljon? Eddig senki nem találta meg a betegségét,vagy a megfelelő kezelését? Nem kapott elég figyelmet az orvosikonzultációkon?
Általános orvosi vizsgálatunkon segítünk megtalálni a gyógyuláshoz vezető utat!

Az emberi szervezet bonyolult; apanaszok sokfélék lehetnek. Sokszor az orvosnak is sok fejtörést okoz, hogyanderítse ki betege baját. Még nehezebb a laikus páciensnek. Sokszor nem tudja,hogy panaszával melyik orvoshoz forduljon.

Talánlegegyszerűbb példa erre a hasi fájdalom. Ennek hátterében egyaránt lehetbelgyógyászati, sebészeti, nőgyógyászati, vesebetegség, sőt akár szívbetegségis.

Heveny,súlyos panaszok esetén sürgősen kell a háziorvoshoz, a háziorvosi ügyelethezfordulnunk. Nagyon súlyos esetben a mentőszolgálatot kell hívnunk, hiszenpéldául szívinfarktus, agytrombózis, vagy például hasi szerv kilyukadása eseténórákon is múlhat a beteg sorsa.

Krónikuspanaszok esetén sokszor gondot okoz a betegnek, panasza milyen szakorvosratartozik? Ebben általában a háziorvos és a belgyógyász rendelkezik a legnagyobbtapasztalattal.

Hanem tudja, panaszával milyen irányban, milyen szakorvosnál kell megkezdeni akivizsgálást, keresse fel kórházunkat. Belgyógyászati rendelésünkönszakorvosunk kikérdezi panaszait, megvizsgálja és segít a kivizsgáláselindításában.

Arövid vizit ideje 20 perc. Abban az esetben, ha Ön panaszai miatt már számoskivizsgáláson esett át, és a korábbi sok vizsgálat sem tisztázta a betegségét,akkor a korábbi leletek értékeléséhez, másodvélemény adásához a 40 percesvizitre van szükség. 

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek