BELGYÓGYÁSZAT


Belgyógyászati osztályunk célja a súlyosabb problémák megelőzése és az időben történő orvosi beavatkozás elősegítése. A teljes embert gyógyítjuk, ezért szükséges a szervezet egyidejű, többoldalú kivizsgálása.

Belgyógyászatunk specialistái korszerű szemléletmóddal, komplex módon tekintenek a tünetegyüttesre, felkutatják a problémák gyökerét és egy olyan gondolati és gyakorlati paradigmaváltásra inspirálják az érintettet, amely segítségével az életminőség javulni kezd, és a várhatóan egészségben töltött évek száma megnövekszik.

Az alábbiakban részletezett belgyógyászati kivizsgálási "csomagok" bizonyos típusos panaszok, illetve leletek esetén általában szükséges vizsgálatokat tartalmazzák.
A nyitó konzultáció során a vizsgáló orvos dönti el, hogy az adott ügyfél esetében az alábbi vizsgálati csomagok valamelyikére van-e szükség vagy egyedi vizsgálati terv felállítása ajánlott.

Konkrét esetben a kivizsgálás folyamán természetesen kiderülhet, hogy szükség van a csomagban szereplő vizsgálatokon túl további vizsgálatokra, amiről a kivizsgálás során az ügyfelet tájékoztatjuk.

Előfordulhat az is, hogy a csomagban szereplő vizsgálatok közül egy vagy több elvégzésére nem lesz szükség, akár mert az ügyfél magával hoz friss, értékelhető leleteket, akár mert a diagnózis hamarabb, kevesebb vizsgálat során kiderül - ez esetben az el nem végzett vizsgálat árát a csomag árából leszámítjuk.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek