NŐGYÓGYÁSZAT

NŐGYÓGYÁSZAT

nőgyógyászat

A NŐ, minden korban NŐ… és minden korban más és más hozzáértést igényel. Egyediségünk, hogy nálunk a Nő - bármilyen korú legyen is – specialista szakértelmére bízhatja magát, legyen szó bármely szakágról: gyermeknőgyógyászat, tiniambulancia, családtervezés, nőgyógyászati szűrővizsgálat, terhesgondozás, szülészet, laparoszkópos nőgyógyászati beavatkozások, menopauza ambulancia.

A rendszeres, évente ismétlődő nőgyógyászati vizsgálat panaszoktól függetlenül minden nő számára javasolt, a lehetséges megbetegedések megelőzése és időbeni felismerése érdekében. Számos nőgyógyászati probléma panaszmentes, éppen ezért javasolt a rutinszerű, éves méhnyakrák szűrés elvégzése, hiszen ezen alkalmak során számos más észrevétlen betegségre is fényt deríthetünk.

Sajnos az orvosi szűréseket sokan halogatják, ez alól pedig a nőgyógyászat sem kivétel. A pácienseknek kellemetlen lehet a vizsgálat, sokan pedig a lehetséges fájdalomtól is tartanak. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen tapasztalt nőgyógyász szakorvosaink minden esetben arra törekszenek, hogy a konzultáció nyugodt légkörben történjen, teljeskörű tájékoztatás mellett, a lehető leginkább fájdalommentes módon.

Mikor forduljunk nőgyógyászhoz?

Az évenkénti rákszűrés mellett vannak olyan események, amelyek megléte esetén javasolt mielőbb nőgyógyász szakorvoshoz fordulni, hiszen a tünetek mögött akár súlyos megbetegedések is állhatnak. A szakorvosi vizsgálat során ügyfeleink feltehetik azokat a kérdéseket, amit mástól esetleg félt vagy szégyellt megkérdezni, nőgyógyász orvosaink pedig készséggel válaszolnak ezekre. Az alábbi esetekben érdemes felkeresni szakembereinket:

  • Várandósság gyanúja, várandósgondozás
  • Fogamzásgátlás tervezése
  • Vérzési rendellenesség, vérzészavar
  • Hüvelyfolyás, viszketés
  • Hormonális változások
  • Alhasi és medencetáji fájdalom
  • Fájdalmas szexuális együttlét
  • Meddőség gyanúja

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Róbert Magánkórház BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek