PROKTOLÓGIA

PROKTOLÓGIA

A proktologia a végbél, a gát és a kismedence betegségeivel foglalkozó ága az orvostudománynak. Az aranyér a leggyakoribb ilyen betegség, de korántsem az egyetlen. A Róbert Magánkórház országosan ismert és elismert központja a proktologiai betegségek kezelésének. Referencia központ, ahol rendelkezésre áll a diagnosztika és a terápia szinte összes kelléke. Így kivizsgálás, a diagnózis felállítása után az optimális, „testre szabott” megoldást kínáljuk.

A proktologiai tevékenységünket dr. Willner-Haring Péter, a terület elismert szakembere felügyeli. Igyekszünk a lehető legkisebb megterhelést és a legteljesebb gyógyulást eredményező megoldást alkalmazni.

Tünetek lehetnek: vérzés, fájdalom, viszketés. Ezek esetén mindenekelőtt vizsgálatra van szükség. A proktologiai vizsgálat pár perc alatt, fájdalommentesen elvégezhető. A végbélsipolyok, a szülési gátsérülések, az előrehaladott aranyeresség kezelésében országosan vezetők vagyunk. Az aranyerek kezelésben pl. gyakran alkalmazzuk a Longo műtétet vagy a doppler vezérelt felvarrást (DG HAL), melyek a legmodernebb technikának számítanak. A sipoly műtéteknél minden esetben záróizom megtartásos módszert alkalmazunk. Tevékenységünket elhivatott asszisztensek, gyógytornászok segítik.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Róbert Magánkórház BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek