EMLŐSEBÉSZET

"Megkaptam a diagnózist: emlődaganat."

Ha ez a mondat hagyja el szánkat, szinte biztos, hogy a kétségbeesés az első, amit érzünk. Mi lesz most? - merül fel jogosan a kérdés.

Nagyon fontos ezekben a pillanatokban, hogy egy percig se habozzunk a megfelelő szakember felkeresésével. Napjainkban az emlő daganatos betegségeinek kezelése - hasonlóan a világ fejlett egészségügyi rendszereihez - a Róbert Magánkórházban is azonos elvekkel történik. Ne keseredjen el, van megoldás!

Rosszindulatú emlődaganat esetén a beteg és az ő leletei megjelennek a különböző szakorvosokból álló onkoteam előtt, ahol meghatározzák a kezelést. Az onkoteam különleges hozzáértésű, rendkívüli tapasztalattal rendelkező szakorvosokból áll, akik a fizikai gyógyítás mellett figyelembe veszik az érintett lelki állapotát is.

Amennyiben Önnek az emlődiagnosztikai vizsgálatok (mammográfia, ultrahang vizsgálat, CT lézer mammográfia, biopszia és szövettani vizsgálat) során rosszindulatú daganat igazolódott, az elváltozás helyzete, nagysága alapján szükségessé válhat az emlő egy negyedének, többgócúság esetén esetleg az egész emlő eltávolítása. Napjainkban az onkológiai kezelések eredményességének köszönhetően a sebészi elv a szervmegtartó műtét.

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek