Általános csecsemő- és gyermekgyógyászat videókonzultáció

Orvos:
Dr. Lakos Gábor
Dr. Garan Diána
Dr. Kincs Judit

Elérhető időpontok: 
Hétfő: 10:00-11:00 | 13:00-15:00 | 19:00-20:00
Kedd: 8:00-12:00 | 16:00-20:00
Szerda: 10:00-11:00 | 13:00-20:00
Csütörtök: 11:00-12:00 | 13:00-20:00
Péntek: 8:00-12:00 | 15:00-16:00 | 18:00-20:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: 8:00-12:00

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.

Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Lakos Gábor
csecsemő- és gyermekgyógyász

Dr. Lakos Gábor 1999-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, az állami egészségügyben 17 éve dolgozik, a főváros nagy vonzáskörzetét ellátó vidéki kórházban. 2005-ben tett gyermekgyógyászat szakvizsgát.
Szakmai pályafutása során igen sok tapasztalatot gyűjtött a csecsemő- és gyermekgyógyászatban előforduló kórállapotok és betegségek széles spektrumának kezelésében, gyakorlatot szerzett az újszülött gyógyászatban, az óvodás- és iskoláskorú gyermekek, valamint a tinédzserek sürgősségi ellátásában.

A magán egészségügyi szektorban több, mint 10 éve dolgozik, 2016-tól tagja a DoKid orvoscsapatának.
Az elmúlt években számos alkalommal hívták meg szakértőként különböző TV csatornák (RTL Klub, M1, ATV, Budapest TV) magazin-műsorai, meghívott előadóként rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon, iskolákban, orvosi kongresszusokon, céges rendezvényeken. Vezetőségi tagja Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2020 Szakmai Gremiumának.

   

Dr. Garan Diána

csecsemő- és gyermekgyógyász

----------

Dr. Garan Diána 2007-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, a budapesti II. számú Gyermekgyógyászati Klinika munkatársa. 2012 óta csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, egyetemi tanársegéd, speciális szakterülete a gyermekgyógyászaton belül a gyermekreumatológia. 2011 óta oszlopos tagja az ország vezető gyermekreumatológiai munkacsoportjának.

“Autoimmun, autoinflammatorikus betegségeket diagnosztizálunk és a legkorszerűbb terápiás lehetőségeket biztosítjuk a beteg gyermek számára. A kórképek krónikus természetéből adódóan hosszútávú kapcsolatot alakítunk ki a beteg gyermekekkel és családjukkal. A gyermekek ellátása mellett tudományos kutatási munkákban is részt veszek, 2016-ban kezdtem el PhD képzésemet, melynek témája: Biológiai terápiák hatékonysága és biztonságossága juvenilis idiopathiás arthritisben. Elméleti és gyakorlati ismereteimet rendszeres külföldi továbbképzések, konferenciák látogatásával igyekszem magas szinten tartani, így a lehető legjobb tudásomat nyújtom a családok számára – meséli dr. Garan Diána.

A gyermekreumatológia mellett, rendszeresen ellát általános csecsemő-és gyermekgyógyászati klinikai gyakorlatot, 3 éven át végzett sürgősségi ügyeleti ellátást, továbbá 1 éven át dolgozott gyermek-intenzív terápiás osztályon. 

   

 

Dr. Kincs Judit

csecsemő- és gyermekgyógyász

----------

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán.  Az egyetemi éveim alatt is gyermekgyógyásznak készültem, három évet nővérkedtem a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika Hematológai Osztályán, és itt végeztem tudományos diákkörös munkát.

Az egyetem után az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán kezdtem dolgozni, majd 2015-ben szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 2018-ban pedig gyermek pulmonológiából.

Jelenleg az ország egyik szakmailag legelismertebb gyermekklinikáján, az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán dolgozom, ahol tagja lehetek egy,  a gyermek tüdőbetegségek komplex kezeléséért eltökélt csapatnak. 2019-től vagyok a Klinika csecsemőosztályának részlegvezető főorvosa.

 

 

17 500 Ft

25 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek