Angiológiai szakorvosi vizsgálat (40 perc)

Az angiológia tudománya az emberi érhálózat problémáival és azok megoldásaival foglalkozik. Az angiológus szakorvos azon ügyfeleket várja rendelésére, akik az alábbi tünetek valamelyikét tapasztalják: alsó végtagok fájdalma, dagadása, duzzanata; görcsök a vádliban; lábszárfekély; hideg végtagok; ujjak hirtelen elfehéredése.

angiológia, érszűkület

 

Az erek betegségei minden szervünkre hatással lehetnek, ha romlik, vagy akut esetben veszélybe kerül a keringés. Az érbetegségek kezdetben többnyire csak enyhe tünetekkel járnak, sőt, van, amikor tünet nélkül jelennek meg, de már ebben a fázisban is károsíthatják szervezetünket. Fontos a korai diagnózis, hogy a megfelelő terápiával az orvos megelőzhessen olyan állapotokat, amelyek visszafordíthatatlan károkat okoznak a beteg életminőségében.

A vizsgálat

Orvosunk először részletesen átbeszéli önnel tüneteit, egészségi állapotát, kérdéseket tesz föl életmódjáról, esetleges krónikus betegségeiről. Fizikai vizsgálatot végez (kéz, láb megtekintése, vérnyomásmérés) és különböző további vizsgálatokat rendel el, ha szükségesnek ítéli. Esetenként vérvételre van szükség, hogy kizárjuk a gyulladást, felmérjük a vér túlzott viszkozitásáért felelős fehérje mennyiségét, és kiszűrjünk más lehetséges alapbetegségeket. A vizeletvizsgálat a vese és áttételesen a tüdő érintettségét jelezheti

Angiológiai szakorvosi konzultációnk ideje 40 perc és tartalmazza a Doppler vizsgálatot, valamint szükség esetén a receptírást is.

 

 

44 990 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek