Babamozi diagnosztika nélkül

Az 5D a szülők számára az igazi „találkozás”babájukkal. Az 5D képalkotásban finomabb felbontású 3 dimenziós képek készíthetők, akár valós időben (real time), és realisztikus színvilágban, változtatható virtuális fénybeesési szöggel. A 3D képalkotási technikával orvosi szempontból minden eddiginél pontosabban tudjuk megítélni a magzat fejlődését, a terhesgondozás során még precízebb méréseket végezhetünk, az eddigi nehezen elvégezhető mérési műveleteket ez a technika leegyszerűsíti és felgyorsítja. A realisztikus, térbeli ábrázolás közelebb tudjuk hozni a szülőket a magzatukhoz. 5D babamozit a diagnosztikai vizsgálatokon túl tudják igényelni laborjainkban, ahol kiválóan képzett szonográfusaink végzik, sok örömteli pillanatot okozva a szülőknek. Azonban tudni érdemes, hogy az igazán jól sikerült képek akkor készülnek, ha jó a magzat fekvése, elegendő a magzatvíz, és jól mutatja magát a megfelelő nagyságú magzat. A vizsgálat ideális időpontja: 25-32. hét között. A legjobban sikerült képeket e-mailben elküldjük, kiváló minőségű (100 év színgarancia!) képeket nyomtatunk, a felvételeket digitálisan rögzítjük, melyek védett fájlként letölthetők a szerverünkről.

Az 5D babamozi folyamata

Elsőként a magzat életjeleit, általános állapotát térképezi fel a vizsgáló orvos. Ilyen például a magzatvíz és a szívritmus ellenőrzése is. Ezután következik a szülők által leginkább várt és legérdekesebb rész: a vizsgáló megkeresi a lehető legjobb képet és pozíciót a babamozizáshoz. A vizsgálat ideje nem tart tovább, mint a korábban ismertetett 2D, 3D vagy 4D típusú ellenőrzések, mindösszesen 15-20 perc.

A végeredményt a leendő szülők megkapják e-mailen, letölthető videó fájlként, de kérésre hazavihetik pendrive-on vagy nyomtatott kép formájában. A vizsgálat legoptimálisabb ideje a 25. és a 32. hét között van. Az 5D babamozi nem helyettesíti a genetikai és egyéb ultrahangos vizsgálatokat, javarészt a szülőnek nyújt hatalmas élményt, és általában szonográfus végzi, nem orvos.

20 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek