Gyermek ortopédia videókonzultáció

Elérhető időpontok: Hétfő: 12:00 - 15:00

Orvos: Dr. Dreissiger Imre

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Dreissiger Imre
ortopédus

Hétfő: 12:00 - 15:00

Dr. Dreissiger Imre a gyermek ortopédián belül a veleszületett láb-deformitásokkal, lúdtalp konzervatív és műtéti kezelését, csípőszűrést, csípőficam kezelését végzi, gerinc deformitásokkal (scoliosis és Scheuermann-szindróma), gyermekkori csípőbetegségekkel, ICP-s gyermekek kezelésével foglalkozik.

A Medikids Gyermekgyógyászati Központ ortopéd szakorvosa, emellett a Heim Pál Gyermekkórház ortopéd ambulanciájának ortopéd szakorvosa, a 1995. óta a Kenessey Albert Kórház gyermekortopédiai konzultánsa, illetve a váci Jávorszky Ödön Kórház, Vác gyermekortopédusa, volt az MTK labdarugó szakosztályának sportorvosa, 1984-től a Heim Pál Gyermekkórház Budapest Ortopédiai osztályának főorvosa, előtte (1977-1984) a SOTE Ortopédiai Klinikájának felnőtt, gyermek és traumatológiai osztályának munkatársa.

 

 

17 500 Ft

25 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek