Gyermeknőgyógyászati vizsgálat

Nővé válásunk már egész fiatal korban kezdetét veszi. Ez sajnos néha azzal is jár, hogy érzékenyebbé válunk a nemi szervek körüli problémákra. Fertőzések, gyulladások, menstruációs panaszok és fogamzásgátlás az a témakör, amelyek miatt a leggyakrabban lehet szükségünk szakemberre.

Azonban egy fiatal, pubertás éveiben járó hölgy más szakmai tudást, hozzáállást és információt igényel, mint aki már tapasztaltabb és rendszeresen jár nőgyógyászhoz. Fontosnak tartjuk, hogy megszüntessük a kezdeti félelmeket, ezért gyermeknőgyógyászati rendelésünkön olyan szakember várja az érintetteket, aki magas tapasztalattal rendelkezik a fiatalkorúak diagnosztizálásban, kezelésében és bizalommal fordulhatnak hozzá.

Előfordulhat, hogy már csecsemőkorban is gyermeknőgyógyászhoz kell forduljunk. Ilyenkor a legtöbbször fertőzéssel, gyulladásos tünetekkel, pelenkán megjelenő hüvelyváladékkal, esetleg nem tipikus szervi fejlődéssel állunk szemben (például hüvelyi összetapadás). Bármilyen problémát tapasztaljunk is, az a legfontosabb, hogy azonnal szakemberhez forduljunk.

Kislányok esetében fokozottabban kell ügyelni a nemi higiéniára, amelyben nagy szerepe van a szülőnek. Talán ismerős minden nőnek az a mondat, amelyet édesanyja szájából hallhatott kislány korában: "nyilvános mosdóban nem szabad az ülőkére ülni". Ezeket a mintákat, szabályokat már egész kicsi korban elsajátítjuk szüleinktől és ezek egész életünkben meghatározzák nemi tudatosságunkat. Azt, hogy észrevesszük-e időben, ha baj van, merünk-e szakemberhez fordulni vagy egyáltalán elmondani valakinek, amikor ijesztő testi változásokon megyünk keresztül és nem szívesen beszélünk róla senkinek.

25 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek