Gyermektüdőgyógyászati videókonzultáció

Gyermek pulmonológia szakrendelésünkön a heveny és krónikus légúti, valamint allergiás panaszokkal érkező betegek kivizsgálását és gyógyítását végezzük, illetve videókonzultáció keretében szakorvosunk ezek kórképekkel kapcsolatban tud hasznos tanácsokkal szolgálni.

Mivel folyamatosan nő a légúti kórképekkel, allergiás megbetegedéssel küzdő betegek száma, mely panaszok sajnos már kora gyermekkorban kezdődnek, a Medikids gyermek-tüdőgyógyászati szakrendelése keretében a részletes pulmonológiai és allergológiai vizsgálatokra karöltve teremtettünk lehetőséget.

Videókonzultáció keretében a tanácsadások kívül kontroll vizsgálatokra, gyógyszerezéssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére is lehetőség nyílik, illetve amennyiben szakorvosunk úgy ítéli meg, a virtuális konzultáció után személyes vizsgálatra a lehetőséget teremthet.

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

17 500 Ft

25 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek