Alap kézsebészeti szakorvosi vizsgálat

Kórházunkban, amennyiben rendelésünkre jelentkezik, egyeztetett időpontban, kellemes körülmények közt fogadjuk, nem kell várakoznia.

Kézsebészeti vizsgálataink szinte minden esetben a kórelőzmény feltárásával kezdődnek. Ezen információk birtokában szakorvosaink megkezdik a kéz vizsgálatát, felmérik a panaszokat, rögzítik a végtag jelenlegi állapotát. Bizonyos sérülések, mint például a égési sérülések, vagy bevérzések szabad szemmel is láthatóak a bőrön, míg gyulladások vagy törések csak tapintás, vagy mozgatás útján észlelhetőek. A leggyakoribb diagnosztizációs segédeszköz orvosaink számára a kézről készült röntgenfelvétel, így amennyiben a sérülések, panaszok indokolják a kéz röntgenes vizsgálata is ilyenkor történik meg.

kézsebészet

A diagnózis felállítása után szakorvosaink meghatározzák a kezelés és a gyógyulás menetét. Az ellátás módja nagyban függ a sérülés mértékétől és típusától.

Amennyiben páciensünket sebészeti beavatkozás alá kell vetnünk, úgy a műtét a legnagyobb szakértelemmel és körültekintéssel történik. A kézsebészeti műtétek nagy része során pácienseink éber állapotban vannak, altatásra csak nagyon ritka, súlyos esetekben kerül sor. Beavatkozásaink teljes mértékben fájdalommentesek, orvosaink a szakszerű érzéstelenítésről és a betegeink kényelméről minden esetben gondoskodnak.  Továbbá, ha az Ön állapota kézsebészeti beavatkozást igényel, úgy a lehető legrövidebb időn belül előjegyezzük, kórházunkban nincsenek hosszú várólisták. Betegeinket kulturáltan berendezett kétágyas, fürdőszobás és  légkondicionált szobában helyezzük el, valamint szükség esetén korszerűen felszerelt műtőben operáljuk meg. A kézsebészeti műtétek jelentős hányada az egynapos sebészet keretében elvégezhető, s az operált beteg a műtét napján otthonába távozhat.

Kézsebészeti szakorvosaink Magyarországon és nemzetközileg is ismert és elismert, jelentős tapasztalattal rendelkező kollégák. Egyebek között a Magyar Kézsebész Társaság (MKT), az Európai Kézsebészeti Társaság (FESSH) és a Világ Kézsebészeti Társaság (IFSSH) vezető tisztségviselői várják Önt.

20 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek