Meddőségi alap/indító konzultáció + nőgyógyászati vizsgálat UH-val + kenetvétel

Meddőségről akkor beszélünk, amikor egy éven át tartó rendszeres házasélet mellett sem fogan gyermek egy párkapcsolatban. A meddőség jelenségével a párok 15-20%-a kénytelen szembenézni, sőt, az életkor előrehaladtával ez az arány növekszik. A meddőség mögött 40%-ban a férfi, 40%-ban a nő valamilyen problémája áll. A maradék 20 %-ban mindkét félnél találni olyan eltérést, ami magyarázat a teherbe esés elmaradására. Ezért a párok mindkét tagjának alapos vizsgálata nélkül a meddőség érdemi kezelése nem kezdhető el.

Amikor tudatosul bennünk, hogy a várva várt gyermek nem érkezik olyan gyorsan, mint gondoltuk, érdemes azonnal szakemberhez fordulni. Indító konzultációnkon a meddőségi specialista részletesen kikérdezi a párt és ez alapján határozza meg a kivizsgálás menetét. Mivel a meddőségnek számos oka lehet, így sokszor több vizsgálaton is részt kell vennünk ahhoz, hogy elérjük célunkat: a gyermekáldást. Szakembereink komplex szemlélettel állnak a problémához, figyelemet szentelnek mind a nő, mind a férfi alapos kivizsgálására.

Meddőségi indító konzultációnkat lehetőség van kiegészíteni nőgyógyászati ultrahang vizsgálattal és kenetvétellel, hogy egy alkalom során kapjunk képet a hölgy anatómiai állapotáról is.

 

 

 

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Róbert Magánkórház BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek