Meddőségi videókonzultáció (csak új pácienseknek)

Orvos: Dr. Fülöp István

Elérhető időpontok: 
 

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


! Meddőségi videó konzultációt kizárólag új páciensek esetében vállalunk !


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető, szülész-nőgyógyász főorvos

 

Elkötelezett orvos, perfekcionista vezető és három kisgyermek szigorú-ellágyuló apukája. Kütyümániás, sudokuzik, munkabírásában felülmúlhatatlan, horgászik. Szabadidejét Marcival, Csongorral és Kamillával tölti. Talán az alábbi jelenet idézi leghívebben: "Egy nap munka után a részlegvezető főnővérrel indultunk haza. Zsuzsi szeme könnyes volt, de közben mosolygott. Mi történt? - kérdeztem tőle. – Egy újabb sikeres meddőségi sztori – válaszolta. – És ezért sírsz? – Nem, nem, csak hallottad volna a hangját, és láttad volna az arcát, amikor azt mondta, „asszonyom, Ön anyuka lesz”…
 
Meddőségi részleg, Endoszkópos Sebészeti Központ, valamint Endometriozis Centrum. Az Ő vezetése alatt ez a három, önmagában is jelentős orvosi terület egymást támogató, összefüggő rendszerré kovácsolódtak, mert nem ragad le egy - egy női betegség önmagában való kezelésénél.

 

 

20 000 Ft

25 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek