Szülészeti-nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat

Legnagyobb kapacitással rendelkező szakterületünk igyekszik a női léttel járó egészségügyi igényekre teljeskörű megoldást nyújtani. Legyen szó akár várandósgondozásról, akár nemi szervi panaszokról vagy változókori problémákról, szakembereink nagy tapasztalattal várják a hölgyeket.

Szakorvosi vizsgálatunkon lehetőség van feltárni azokat a problémákat, amelyeket csak a hozzáértő szemek és a megfelelő ultrahang készülék képes észrevenni. Ilyen például a ciszta, a mióma, az endometriózis, de olyan alaki eltérések is, amelyek genetikailag meghatározottak. A vizsgálat lehetőséget ad arra is, hogy az esetleges műtéti beavatkozások részleteit átbeszéljék az orvossal, így nem maradnak kételyek az érintettben. Célunk, hogy a lehető legtöbb információval lássuk el azt, aki hozzánk fordul és törekszünk a panaszok megszüntetését a lehető legkisebb megterheléssel végezni.

Várandósság, családtervezés estén szakorvosi vizsgálatunk jó alkalom arra, hogy találkozzunk leendő szülészorvosunkkal. Nem várhatjuk el senkitől, hogy egy fotó alapján ítélje meg, a kiszemelt orvossal egy hullámhosszon lesznek-e a szüléskor. Azonban az igazán jó szülésélményhez ez elengedhetetlen.

27 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek