Szülésfelkészítő

Mivel a felkészítő előadásai havonta ismétlődnek, ezért nem marad le senki az egyes témákról, legfeljebb arra figyeljenek, hogy időben kezdjenek el látogatni a szülésfelkészítőre, ne hagyják azokat az utolsó hónapra!

Kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek a szülésfelkészítő tanfolyamainkra minden esetben az alábbi telefonszámon bejelentkezni, hiszen a férőhelyek korlátozottak (max. 18 fő)!

A felkészítő órákra azon kismamákat várjuk, akik intézményünkben veszik igénybe a szülési szolgáltatást.


Kedves Kismamák!
Kérjük csak a honlapon szereplő időpontokra jelentkezzenek be, ugyanis a még meg nem hirdetett tanfolyamok sorrendjében és időpontjában változás történhet.2019.10.30. 15:30 - Várandósság alatti változások, kórház bemutatása - Dr. Siklós Pál
2019.11.06. 15:30 - Vajúdás, szülés, császármetszés, apás szülés - Dr. Herczegh Szabolcs
2019.11.13. 15:30 - Fájdalomcsillapítás a szülés alatt - Dr. Vasvári Barbara és Dr. Siklós Nóra
2019.11.20. 15:30 – A gátizom felkészítése a sérülésmentes szülésre, szülés utáni regeneráció – Rigóné Tavaszi Piroska
2019.11.27. 15:30 - Életünk az újszülöttel. Szoptatásról, újszülött ápolásról - Tamásné Garay Mária és Szabadi Ágnes
2019.12.04. 15:30 - Újszülött ellátás, az első napok történései, hazabocsátás - Dr. Kocsis István 
2019.12.11. 15:30 - A vajúdás, a szülés és a gyermekágyas időszak lelki változásai. Párok a szülőszobán. Mi történik az anyával és mit tehet érte az apa? - Békés Emőke - Békés DúlakörA család az első és legfontosabb közeg, ahová az ember születik. Védelem, identitás, támogatás, felelősség. Hogyan zárhatnánk ki épp a legfontosabb időszakból, az új jövevény fejlődésének hónapjaiból, a születést övező felemelő órákból a család valamennyi tagját? Szülésfelkészítő tanfolyamunk egyik legfőbb célja a család felkészítése a terhesség, a szülés a gyermekágy időszakára, valamint részletes felkészítés az újszülött gondozására vonatkozóan. A tanfolyam tematikailag kitér az érintetteket érdeklő témákra, légköre bensőséges, bizalomra épülő. Még a legtájékozottabb szülőpár is értékesnek és fontosnak tartja a részvételt. A szülőszoba megismerése is élmény, segít ráhangolódni a nagy napra, és elindítja azokat a gondolatokat, amelyekben előbb vagy utóbb az anyának dönteni kell. Például, hogy igényli-e majd az aromaterápiát, vízben vajúdást, fájdalomcsillapítást, milyen elvárásai vannak a kíméletes szülésvezetés témájában… Készül a család. Család készül…

 

Ide várjuk a leendő anyukákat és apukákat, akik minden kimondott és kimondatlan kérdésükre választ kaphatnak, jól bevált, hasznos tanácsokkal gyarapodhatnak, és feltöltődhetnek más kismamák segítségével.Megnyugvás, ellazulás, ismeretek, praktikák, inspiráció.


Ingyenes

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek