Szülészet-nőgyógyászat videókonzultáció

Orvos: Dr. Reszler Beáta

Elérhető időpontok: 
Szerda: 08:00-10:00
Csütörtök: 08:00 - 10:00

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Reszler Beáta
Szülész-nőgyógyász

 

Hajlamos vagyok a nőt holisztikusan szemlélni. Szépségünk testi és lelki egészségünkből, elégedettségünkből fakad. A nőgyógyászat úgy szolgálja elégedettségünket, hogy női princípiumaink kiteljesedésében vállal szerepet, mint a gyermekvállalás és szexualitás. Tisztelettel és ismereteim folyamatos fejlesztésével igyekszem tehát a munkámat végezni.

 

 

17 500 Ft

27 000 Ft

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek