Kóros fogyás kivizsgálása

Váratlanul kezdett a testsúlya csökkenni? Gyengeség és fáradékonyság kíséri? Ezek a tünetek kissé ijesztőek lehetnek. A jelenség mögött olyan ok is állhat, amely kivizsgálása megnyugtató eredménnyel jár. Előfordul azonban, hogy a tünetek oka korábbi fertőzés, emésztőszervi betegség, vagy akut megbetegedés. Ez esetben a gyógyulás legelső feltétele a tisztánlátás, a megfelelő mennyiségű rendelkezésre álló adat.


Kiket érinthet a tünet?

Sajnos bármelyikünk szervezetében történhet olyan eltérés, amely ezeket kiváltja. De kóros májfunkció lelet, tetoválás, fertőződés rizikójával járó munkakör vagy életmód, esetleg 1990. előtt kapott infúzió különösen indokolttá teszi az alapos belgyógyászati kivizsgálást.


Mi a teendő?

Belgyógyász főorvosunk kivizsgálási protokollja minden okként szóba jöhető területre kiterjed és a lehető legtöbb információt összegyűjti, amely objektív és részletes összképet ad a szervezet állapotáról, a benne zajló folyamatokról. A kivizsgálás egy alapos laboratóriumi leletsor elemzésével kezdődik. Ezt követően hasi és kismedencei ultrahang, valamint kétirányú mellkasröntgen elrendelésére kerül sor. A gyomor- és vastagbéltükrözés szintén része ennek a kivizsgálási csomagnak. Mindez gondos és személyre szabott, alapos nyomon követéssel történik. 

 

A gyógyítás gyakran könnyebb és gyorsabb, mint a kivizsgálás

A belgyógyászat nyitja az alapos kivizsgálás. Ezért, ha teljes a kép és minden rendelkezésre álló információ birtokába került a kezelőorvos, onnét a gyógyulás már átláthatóbb és kézben tarthatóbb, mint a vaktában tapogatózás.


Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek